Onze diensten


VERKOOP/VERHUUR

 

Bij de verkoop of verhuur van uw pand begeleiden wij u uiterst persoonlijk. Door onze jarenlange ervaring bij het verhandelen van vastgoed kunnen we een nauwkeurige waardebepaling maken van uw pand, bij de opmaak van uw dossier, het zoeken naar potentiële kopers, de rondleiding van kopers in het pand, begeleiding bij eventuele onderhandelingen, de opmaak van de compromis en de afhandeling bij de notaris.

We houden u niet alleen op de hoogte via maandelijkse rapporteringen, maar bij elk bezoek gaan we u op een transparante manier op de hoogte houden van het resultaat van het bezoek. U kan tevens rekenen op een discrete aanpak en gaan alles in het werk stellen om uw pand professioneel op te volgen. 

We gaan uw pand via diverse kanalen in de kijker zetten, via onze ruime etalage, via onze drukbezochte website, via directe mailings en gerichte flyeractie’s en via een aantal drukbezochte vastgoedportalen.

Het is de bedoeling een duurzame langetermijnrelatie op te bouwen met onze klanten.

 

Wij bouwen aan langetermijnrelaties en willen een vertrouwensband creëren met elk van onze partners, van klant tot bouwpromotor.

 


Informatie nodig?

We helpen u graag verder!

Gelieve een geldige voornaam in te geven.
Gelieve een geldige naam in te geven.
Gelieve een geldige telefoon- en/of GSM-nummer in te geven.
Gelieve een geldig e-mailadres in te geven.
Gelieve een bericht in te geven.